15/12 Česká mše Vánoční | Symfonický orchestr Dalibora Havlíčka

0

V prosinci se kromě Vánoc budeme moci těšit také na vystoupení symfonického orchestru Dalibora Havlíčka!

Symfonický orchestr Dalibora Havlíčka je relativně mladé uskupení, které i přesto že bylo založeno teprve v roce 2016 Daliborem Havlíčkem a Michalem Zeidlerem již nyní svým uměním získává mnoho posluchačů. I přes svou vlastní interpretaci stále dokáží zachovat původního ducha a charakter hraných děl.

Tentokrát přijíždí mladý ansámbl talentovaného dirigenta do Kulturního domu zahrát zahrát slavnou Českou Mši Vánoční, aby naladil kamenické na tu pravou sváteční náladu.

 

 

Od roku 2018 do svého repertoáru, který doposud obsahoval z většiny filmovou a muzikálovou hudbu, přidali také hudbu klasickou. Ve stejném roce také začal orchestr spolupracovat s dalšími sólovými zpěváky a pěveckými sbory, a znovu tak prokázali vysokou úroveň svého uskupení a hudebního talentu.

 

Dalibor Havlíček, dirigent uskupení a jeden z jeho zakladatelů, je sám také hudebníkem. Na ZUŠ v Praze nejdříve studoval hru na klavír a později rozšířil své schopnosti studiem hry na další hudební nástroje. Mezi ty patří jak klasické nástroje jako viola a kytara, tak i méně obvyklé jako banjo a lesní roh. Dále se na pražské Konzervatoři stal žákem dirigenta Hynka Farkače.

 

Více informací o tomto orchestru můžete také zjistit na těchto webových stránkách :

https://www.orchestrdh.cz/o-nas.html

 

Vstupné 250 Kč

Vstupenky můžete zakoupit zde: https://www.webticket.cz/

Komentáře nejsou povoleny.

io games unblocked 2024 unblocked games 2024 play games

Kompletní program, promo akce, soutěže,
novinky a zajímavosti
z Kulturního centra Kamenice a knihovny.

Mějte ten nejlepší přehled přímo v emailu,
s naším newsletterem Vám nic neunikne!

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

KC Kamenice will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.